Min Go Status nr. 10

Status Go Sten

 668 har set denne side ialt,  1 har set denne side i dag

Det har været en oplevelsesrig periode, hvor jeg har haft lidt for mange ting om ørerne, så jeg tager lige en periode med mere ro på.

Mit fokus ligger på, at færdiggøre to Go bøger, som jeg er ved at producere på mit lille nye mikroforlag. Det er genudgivelser af de to første Go bøger skrevet af danske forfattere fra henholdsvis 1988 og 1989. De udgives som gratis e-bøger i pdf format. Den ene bog udkommer her sidst i oktober og den anden i slutningen af november. Når disse er udkommet vender jeg tilbage til Den store Go Ordbog og andre indlæg, der er på vej.

Hjemmesiden

  • Jeg har tilføjet en afslutning til indlægget ”Hvad er brætspillet Go”. Jeg vil stadig uddybe afsnittet om strategier og spillets faser om smule på et tidspunkt
  • Jeg har tilføjet en håndfuld flere Go vittigheder. Hvis du kender nogle gode vittigheder i formen “Du ved, at du har spillet for meget Go, når…”, så send dem til mig

Min egen Go læring

  • Jeg deltog i Danmarksmesterskaberne i Go 2020. Det lykkedes mig, at gennemføre 4 ud af 5 spil. Jeg tabte alle spil og fik en solid sidsteplads, hvilket jeg er meget tilfreds med. Jeg stillede op som 18 kyu, men endte vist på 19 kyu ifølge EGD (Resultatdatabasen over alle europæiske Go spillere).
  • Efter min deltagelse i DM har jeg fået en bedre forståelse for, hvad jeg skal træne for at blive bedre. Jeg skal have mere erfaring i praktisk spil, træne tsumego og studere joseki, hvis jeg skal blive bedre. Jeg har dog også erfaret, at det er begrænset, hvad jeg kan opnå af færdigheder i forhold til min hjerneskade. Men det afholder mig ikke fra, at se hvor langt jeg kan komme.
  • Hvis ellers Covid-19 tillader det vil “Ambassadors Cup 2021” i København blive afholde i begyndelsen af februar 2021. Jeg tænker lige nu, at jeg vil lægge en træningsplan og stille op, så jeg kan se om jeg har forbedret mit spil. På det tidspunkt vil jeg så have cirka 9 måneders erfaring.
  • Jeg har købt bogserien på 5 bøger “The Road Map to Shodan”. Ikke fordi jeg har planer om, at blive shodan, men fordi det er nogle af de nyeste bøger Kiseido Publishing Company har produceret. Jeg vil anmelde bøgerne efterhånden, som jeg får arbejdet mig igennem dem

– Siden er sidst opdateret 27. oktober 2020 Kl. 15:51

Henrik Falk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *