Min Go Status nr. 12

Status Go Sten

 667 har set denne side ialt,  1 har set denne side i dag

Jeg havde desværre pådraget mig svær D-vitaminmangel op mod nytår sidste år og de første de måneder i år, før jeg fik det konstateret. Det forklarede mine tiltagende smerter i alle muskler, stigende træthed og ingen energi. Jeg er nu på “kur” og det går meget langsomt i den rigtige retning.

Men det har nedlagt mig i tre måneder, hvor jeg ikke rigtig har haft kræfter til noget. Så hvis du har savnet nyt på Go Dojo Danmark, så er det forklaringen.

Hjemmesiden

  • Jeg har oprettet en historik side, hvor alle ændringer på hjemmesiden bliver noteret. Du kan finde den i menuen under Information
  • Jeg har udskudt alle planer om udvidelse af hjemmesiden til efter sommerferien. Jeg vil fokusere på nyheder, anmeldelser og flere ord i ordbogen
  • Jeg har også genoptaget oversættelsen af En guide til Go fra en begynder af Haris Kopolos

Min egen Go læring

  • Jeg har næsten ikke trænet eller spillet de sidste måneder pga. min D-vitamin mangel. Så det har været en længere pause
  • Jeg har deltaget i Ringsted Go Klubs online møder på Discord (Danmark Online Go Klub). Her har vi spillet 9×9 og 13×13 og gennemgået spillene med AI. Det har været meget lærerigt. Det er åbne møder for alle nysgerrige. Du kan læse mere om møderne i Ringsted Go Klubs kalender her: https://ringsted-go-klub.dk/RGK/Om%20RGK/Seniore/kalender.html#nu

– Siden er sidst opdateret 8. april 2021 Kl. 10:52

Henrik Falk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *