Min Go Status nr. 5

Status Go Sten

 644 har set denne side ialt,  1 har set denne side i dag

Den store Go ordbog

Jeg forsøger at skrive i et meget enkelt sprog. Målet er, at så mange som muligt, selv børn, skal kunne læse og forstå bogen. Derfor kan nogle afsnit og eksempler virke lidt selvfølgelige. Jeg skærer måske også mange begreber for meget ud i pap og kommer med for let forståelige forklaringer. Det er bevidst.

Jeg har fundet ud af, at ord kan have mange sideord, som gør, at jeg bliver nødt til, at skrive og udgive ”klumper” af ord. Så jeg prøver, at identificere nøgleord, og deres sideord og så skrive dem alle færdigt inden udgivelse. Måske ændrer det sig.

Jeg holder styr på, at ord i ”Se:” ikke bliver glemt. De er på en todo liste.

Min egen læring

Her er lidt info om, hvordan det står til med min egen læring:

  • Jeg er stadig ved, at arbejde mig igennem det gratis Go begynder kursus på hjemmesiden 321go.org. Jeg er i gang med sidste kapital. Jeg kan allerede nu konstatere, at den erfaring med Go, som denne hjemmeside fortæller mig, jeg har, slet ikke svarer til min praktiske erfaring. Men det vil jeg skrive om senere
  • Jeg har ikke fået trænet Go i praksis så meget, som jeg gerne ville. Jeg har mest fokuseret på opgaver og skrive på ”Den store Go ordbog”.

– Siden er sidst opdateret 26. august 2020 Kl. 21:46

Henrik Falk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *