Min Go Status nr. 8

Status Go Sten

 608 har set denne side ialt,  1 har set denne side i dag

Jeg har prioriteret, at opdatere eksisterende indlæg på hjemmesiden, hvor jeg har syntes, der har manglet information eller uddybninger.

Hørt og læst om Go

Fra 1. september 2020 vil jeg prøve, at lave et indlæg ”Hørt og læst om Go”, hvor jeg vil skrive lidt om hvad jeg hører og læser om Go, i Danmark og resten af verden som er nyt, eller jeg synes er relevant og spændende. Disse indlæg vil indeholde links, da jeg så kan bruge informationen som kilde til eventuelle andre indlæg, jeg skriver senere.

Jeg vil i første omgang forsøge, at lave et månedligt indlæg, som er ”levende”, forstået som at jeg fastgør et nyt indlæg i toppen af hjemmesiden hver måned, og så opdaterer det løbende med information, jeg finder relevant. Jeg ved ikke om det vil fungere, så det er blot et forsøg på at gøre noget anderledes.

Fremover vil ”Min Go status” ikke blive fastgjort i toppen af forsiden, men de kan læses via ”Emne” menuen under ”Status” i højre side på forsiden.

Hjemmesiden

  • Jeg har omskrevet indledningen til indlægget ”Hvad er brætspillet Go”. Det indeholder nu lidt mere historie og hvad, der gør spillet specielt. Jeg vil udvide indlægget en anelse med, hvad Go kan give dig af øgede færdigheder. Jeg vil nok også omskrive afsnittet med strategier, og tilføje et afslutning afsnit
  • Jeg har tilføjet en kinesisk og koreansk ordliste til den store Go ordbog. Alle artikler er blevet opdateret i henhold til ordlisterne. Oprindelig tænkte jeg, at holde mig til japansk, da vi spiller med japanske regler i Danmark, men det er ikke til at komme udenom kinesiske og koreanske udtryk, når vi snakker om Go generelt
  • Alle Emne (”tag”) sider har fået en beskrivelse

Inden jeg kaster mig over Den store Go ordbog igen, vil jeg udgive et par historiske indlæg, og et indlæg om en videnskabelig undersøgelse af børn der spiller Go, der viser, at Go styrker børns intelligens, koncentration, problemløsnings færdigheder og de bliver bedre til behovsudskydelse.

Min egen Go læring

  • Jeg har ikke fået trænet så meget Go, da jeg har prioriteret, at skrive artikler. Men jeg ved da en del om historien om Go nu
  • Jeg har heller ikke været i Ringsted Go Klub i denne måned. Det skyldes forskellige arrangementer, som kom på tværs. Men jeg glæder mig til, at komme i gang med efterårssæsonen.
  • Jeg har fået spillet en anelse Go mod computer, da jeg er ved at teste et nyt Go program, som jeg synes ser lovende ud

– Siden er sidst opdateret 1. september 2020 Kl. 0:13

Henrik Falk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *