Velkommen

Et spil Go Godojo Danmark

 968 har set denne side ialt,  1 har set denne side i dag

Velkommen til min hjemmeside om brætspillet Go.

Det er dels en blog, hvor jeg vil fortælle om mine erfaringer omkring spillet fra helt nybegynder, og til en hjemmeside, hvor du kan finde information, artikler og referencer til andre Go ressourcer.

Der findes en del Go hjemmesider på nettet, men jeg savnede en på dansk, som samtidig kunne sprede kendskabet til brætspillet i Danmark. Så her er et forsøg på det.

Jeg har også oprettet hjemmesiden, da det er en form for genoptræning fra en iltskade, jeg har fået i hjernen efter en ulykke for omkring 7 år siden. Jeg har permanente mén og tænker, at jeg måske kan få trænet hjernen ved at foretage noget, som jeg er god til, men som også er skadet, nemlig mine visuelle evner. Brætspillet Go er et forsøg på at træne den evne, da spillet efter min opfattelse handler meget om mønstergenkendelse. Men Go handler selvfølgelig om meget andet end det.

Jeg har spillet Go meget kort tid i min ungdom. Måske et par måneder. Jeg købte endda et rigtigt fysisk brætspil, og nogle bøger dengang. Bøgerne har jeg ikke mere, desværre, men selve brætspillet har fulgt mig lige siden. Jeg har nok tænkt, at interessen skulle blive genoptaget på et tidspunkt.

Med venlig hilsen

Henrik Falk

PS: Denne hjemmeside er en personlig hjemmeside. Den er ikke-kommerciel, indholder ikke banner ads (reklamer) og er ikke tilknyttet en virksomhed.

Photo credit: trustypics on Visual Hunt / CC BY-NC

– Siden er sidst opdateret 17. september 2020 Kl. 12:59

Henrik Falk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *